7 найбільш затребуваних робочих місць в майбутньому

За даними Бюро Працевлаштування повідомляється, які робочі місця будуть затребувані в період між 2010 роком і 2020.
А ось деякі роботи, швидше за все, зникнуть в найближчі 10-20 років. Врахуйте нижче перераховані робочі місця, і ви будете мати можливість підвищити шанси на успіх у своїй кар'єрі.
1. Наукові медичні працівники
Вони виконують біомедичні дослідження. Кваліфіковані вчені завжди користуватимуться попитом, оскільки ця форма дослідження постійно розвивається.
2. Працівники мережевих систем та аналітики
В першу чергу вони організовують мережі, такі як голосова пошта, електронна пошта і передача даних з підвищеною швидкістю, зв'язком і продуктивністю.
3. Комп'ютерні програмні додатки і інженери
Вони збирають програмне забезпечення для ПК додатків для підприємств і споживачів з метою збільшення ефективності компаній на ринку, яка стає все більш конкурентоспроможною.
4. Викладачі в коледжі
Хороші фахівці завжди потрібні будуть і це факт! Попит на викладачів коледжу зростає, оскільки щорічно люди повертаються туди для отримання спеціалізації.
5. Виконавчий директор з продажів
Ці фахівці необхідні, щоб допомогти компаніям отримати більший прибуток, а також, щоб надихнути персонал. Щороку, директор з продажу отримує зарплату з 127 000 USD в середньому.
6. Статистики
Вони працюють майже в кожному полі, яке вимагає агрегації, збору та аналізу великих обсягів даних.
7. Усні та письмові перекладачі
Для того щоб бути перекладачем, необхідно вільне володіння англійською мовою і ще одна мова на мінімальному рівні.
Коли нові робочі місця приходять і йдуть швидко, важливо вибрати кар'єру, яка матиме великий попит в майбутньому. Це ваше майбутнє, і ви людина, яка повинна вирішити і зробити це.

www.womanel.com.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад