Навчання в Харкові

Академія внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України (АВВ МВС)


Відповідно до освітньо-кваліфікаційного рівня, фахової спрямованості та специфіки підготовки кадрів до Академії внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України приймаються громадяни України, які мають документи державного зразка про повну загальну середню освіту, базову вищу освіту або академічну довідку встановленого зразка про незакінчену вищу освіту з метою отримання базової вищої освіти або продовження навчання до освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеціаліст" та "магістр".

На денну форму навчання приймаються:

На денній формі навчання за державним замовленням (курсанти) здійснюється підготовка фахівців тактичного рівня з базовою вищою освітою освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр":
призовники віком від 17 до 21 року;
військовослужбовці та військовозобов'язані (які не мають військових звань офіцерського складу) віком від 18 до 23 років.

Вік кандидатів на навчання обчислюється за станом на 31 грудня року вступу до Академії.

До магістратури Академії внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України для отримання вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" зараховуються особи офіцерського складу внутрішніх військ та начальницького складу органів внутрішніх справ України, які мають вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" або "спеціаліст" і мають здібності до наукової та науково-педагогічної діяльності.

На денну та заочну форми навчання за кошти юридичних або фізичних осіб (студенти) для отримання базової вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" приймаються громадяни України, які за станом здоров'я (медична довідка форма 086-У) придатні для навчання у вищому навчальному закладі.

На заочну форму навчання приймаються:

За державним замовленням для отримання вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" - приймаються особи молодшого та старшого офіцерського складу, прапорщики та військовослужбовці військової служби за контрактом, які бездоганно прослужили у внутрішніх військах МВС України не менше одного терміну контракту, віком до 35 років. Вік кандидатів на навчання обчислюється за станом на 31 грудня року вступу до Академії.

За державним замовленням для отримання вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" - особи офіцерського складу внутрішніх військ МВС України віком до 35 років, які мають вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" або "спеціаліст" і мають хист до наукової та науково-педагогічної діяльності.

На госпрозрахунковій основі для отримання вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" приймаються особи молодшого та середнього начальницького складу органів внутрішніх справ та інших збройних формувань України віком до 35 років, які мають вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст" і схильні до наукової та науково-педагогічної діяльності.

На госпрозрахункову основу для отримання вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст" приймаються:
особи молодшого та старшого офіцерського складу, прапорщики та військовослужбовці, що проходять службу за контрактом у внутрішніх військах МВС України та інших збройних формуваннях України, особи молодшого та середнього начальницького складу органів внутрішніх справ, які мають базову вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", з метою продовження навчання за відповідним напрямом підготовки, до освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", віком до 35 років;
особи молодшого та середнього начальницького складу органів внутрішніх справ, а також військовослужбовці інших збройних формувань України, які мають повну загальну середню освіту з метою отримання ними базової або повної вищої освіти, віком до 35 років;
цивільні особи чоловічої та жіночої статі, які мають повну загальну середню освіту або базову вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", з метою отримання ними вищої освіти до освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст".

Вік кандидатів на навчання обчислюється за станом на 31 грудня року вступу до Академії.c На період вступних іспитів абітурієнти не забезпечуються житлом, харчуванням та проїздом (крім військовослужбовців строкової служби).

Академія здійснює підготовку фахівців за єдиною державною системою освіти України. Терміни навчання, навчальні плани та програми відповідають існуючим стандартам освіти.

Курсанти (слухачі), які повністю опанували програму підготовки та успішно витримали державну атестацію, отримують диплом державного зразка про здобуття повної вищої освіти за відповідним напрямом професійного спрямування та спеціальністю, а також кваліфікацію "спеціаліста" або "магістра". Курсантам, які закінчили Академію, у відповідності до вимог "Тимчасового положення про проходження військової служби особами офіцерського складу", присвоюється військове звання "лейтенант".


Академія внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України (АВВ МВС) проводить підготовку бакалаврів за такими напрямами:
Військові науки, національна безпека, безпека державного кордону;
Гуманітарні науки;
Машинобудування та матеріалообробка;
Менеджмент і адміністрування;
Транспорт і транспортна інфраструктура.

Харків
61001, м. Харків, пл. Повстання, 3
(057) 732-87-58, 739-26-79
mail@uvv.kharkov.ukrtel.net
avv.gov.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

14.05.2013

Ринок працевлаштування в Харкові та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Харкова

Регіон Вакансії Резюме
Kharkiv Резюме і вакансії, робота в Харкові
вакансии и резюме
 
6971 5823
Balakleya Резюме і вакансії, робота в Балаклії
вакансии и резюме
 
124 5
Barvenkovo Резюме і вакансії, робота в Барвінковому
вакансии и резюме
 
120 2
Bluznyuku Резюме і вакансії, робота в Близнюках
вакансии и резюме
 
125 3
Bogoduhov Резюме і вакансії, робота в Богодухові
вакансии и резюме
 
125 4
Borova Резюме і вакансії, робота в Боровій
вакансии и резюме
 
126 5
Valki Резюме і вакансії, робота в Валках
вакансии и резюме
 
125 7
Velukuy_Burluk Резюме і вакансії, робота в Великому Бурлуці
вакансии и резюме
 
122 6
Volchansk Резюме і вакансії, робота в Вовчанську
вакансии и резюме
 
121 5
Dvurichna Резюме і вакансії, робота в Дворічній
вакансии и резюме
 
122 4
Dergachi Резюме і вакансії, робота в Дергачах
вакансии и резюме
 
126 6
Zachepilovka Резюме і вакансії, робота в Зачепилівках
вакансии и резюме
 
120 3
Zmiev Резюме і вакансії, робота в Змієві
вакансии и резюме
 
123 28
Zolochiv Резюме і вакансії, робота в Золочеві
вакансии и резюме
 
120 4
Izyum Резюме і вакансії, робота в Ізюмі
вакансии и резюме
 
127 9
Kegichevka Резюме і вакансії, робота в Кегичівці
вакансии и резюме
 
119 4
Kolomak Резюме і вакансії, робота в Коломаці
вакансии и резюме
 
116 4
Krasnograd Резюме і вакансії, робота в Краснограді
вакансии и резюме
 
122 4
Krasnokutsk Резюме і вакансії, робота в Краснокутську
вакансии и резюме
 
116 4
Kupyansk Резюме і вакансії, робота в Куп'янську
вакансии и резюме
 
124 4
Lozova Резюме і вакансії, робота в Лозовій
вакансии и резюме
 
124 8
Lyubotun Резюме і вакансії, робота в Люботині
вакансии и резюме
 
122 2
Merefa Резюме і вакансії, робота в Мерефі
вакансии и резюме
 
119 4
Nova_Vodoloaga Резюме і вакансії, робота в Новій Водолазі
вакансии и резюме
 
123 3
Pervomayskuy Резюме і вакансії, робота в Первомайську
вакансии и резюме
 
123 2
Pechenegu Резюме і вакансії, робота в Печенігах
вакансии и резюме
 
120 0
Sahnov Резюме і вакансії, робота в Сахновщині
вакансии и резюме
 
118 0
Chuguev Резюме і вакансії, робота в Чугуєві
вакансии и резюме
 
133 3